Hakkari Üniversitesi Öğrencilerinden Ana okullarında “Drama” Eğitimi Etkinliği

14 Kasım 2019
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ilimizde bulunan anaokullarında “Drama” eğitimi etkinlikleri yapıldı.
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gülçin KAYA yönetiminde Çocuk Gelişimi 2. sınıf öğrencileri tarafından ilimizde bulunan Halime Hatun, Sümbül ve Mustafa Kemal Paşa anaokulları ile Cumhuriyet ilk ve orta okulundaki minik öğrencilere sevgi, saygı,  sağlıklı beslenme, hayvan sevgisi ve tasarruf gibi konular; tiyatro gösterisi, şarkılar ve geometrik şekiller eşliğinde anlatıldı.

Duyarlılık ve kendini ifade etme gibi pek çok konularda gelişim sağlanması amaçlanan ve 4 gün süren etkinliğin son gününe Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Sait TAYLAN, Müdür Yardımcısı Serdar ÖZDİNÇ ve akademik personeller katıldı.