Hakkari Üniversitesi Rektörü PAKİŞ, "Bölgesel Kalkınmada Sanayi İşbirliği" Toplantısına Katıldı

06 Kasım 2019
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Bölgesel Kalkınmada Sanayi İşbirliği” toplantısına katıldı.
12 üniversite rektörünün katılımıyla Hasankeyf Kampüsü ve Merkez Kampüste düzenlenen toplantıya Batman Valisi Hulusi ŞAHİN, Hakkâri Üniversitesi Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİTER, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ,  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalık KARABULUT, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Murat TÜRK, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin ERKAN, Hasankeyf Kaymakamı Haluk KOÇ ve Gercüş Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ katıldı.

Toplantının ardından rektörler; Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünü, Batı Raman Kampüsünü, Batman şehir merkezini, Hasankeyf Kültür Parkı ve Müzesini, Midyat ilçesini, Mardin şehir merkezini, Dara Antik Kentini, Siirt Tillo Kalesi ve İsmail Fakirullah hazretleri türbesini ziyaret ederek tarihi yerlerle ilgili bilgi aldılar.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, toplantıya katılan rektörlere ziyaretleri anısına plaket takdim etti.