Hakkari Üniversitesinde “Disleksi” Farkındalık Semineri Düzenlendi

05 Kasım 2019
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Disleksi” (Özgül Öğrenme Güçlüğü) konulu seminer düzenlendi.
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Disleksi” ( Özgül Öğrenme Güçlüğü) konulu seminer düzenlendi.

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Konferans salonunda “Disleksi ( Özgül Öğrenme Güçlüğü) Farkındalık Haftası” kapsamında düzenlenen ve İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Çocuk Gelişimci Nevruz GEZİK’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde; "Disleksi Nedir, Belirtileri Nelerdir, Eğitimi ve Tedavisi" gibi konular slayt eşliğinde anlatıldı.

Gerçekleştirilen seminere, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  akademik personelleri ve öğrenciler katıldı.