Cumhuriyet Bayramının 96. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim 2019
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Cumhuriyetimizin 96. yılı münasebetiyle düzenlenen kutlama programlarına katıldı.
Hakkari Valisi İdris AKBIYIK ve protokol üyelerinin tebrikleri kabul etmesi ile başlayan kutlamalar daha sonra Merzan Şehir Stadyumunda devam etti.

Kutlamalara; Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris AKBIYIK,  Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ,  Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hamdi Ünal AKMEŞE, Başsavcı İsmet ÇINAR, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri ÖZTÜRK, İl Emniyet Müdürü Atanur AYDIN, STK ve siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemi belirten konuşmaların yapılmasının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kutlama mesajı okundu.

Program şiirlerin okuması, değişik dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve resmi geçit töreni ile sona erdi.