Hakkari Üniversitesi Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Çıktı

20 Ekim 2019
Hakkari Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerle doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Sabah saatlerinde bir araya gelen ve aralarında akademik-idare personellerin ve çok sayıda öğrencinin de bulunduğu doğaseverler, araçlarla Hakkari merkeze 10 kilometre uzaklıktaki Otluca köyüne götürüldü. Burada yapılan kahvaltının ardından yaklaşık 260 kişi kent merkezine doğru yürüyüşe geçti.

Hakkari Üniversitesi öğrencileri, yapılan doğa yürüyüşleri ile Hakkari’nin doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu. Hakkari Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Emin YILDIRIM: "Hakkari Üniversite olarak düzenlediğimiz sonbahar doğa yürüyüşüne yaklaşık 260 öğrenci ile idari ve akademik personellerimiz katıldı. Sabah saatlerinde araçlarla Otluca Köyü'ne gittikten sonra orada kahvaltımızı yaptık. Daha sonra kayak yolu merkezinden yürüyüşe geçerek yaklaşık 1 saat 45 dakikada Güzel Köy'e ulaştık. Buradan da Hakkari merkeze kadar yürüyeceğiz. Amacımız öğrencilerimizi, idare ve akademik personelimizi bir araya getirip iyi zaman geçirmelerini sağlamak, ders dışında aktivite yapabilecekleri ortamları sağlamaktır." dedi.

Doğa Yürüyüşü Hakkari çarşı merkezinde son buldu.