Hakkari Üniversitesinde Kök Hücre Bağışı Semineri Düzenlendi

16 Ekim 2019
Hakkari Üniversitesinde, kök hücre nakli bekleyen kanser hastaları için farkındalık oluşturmak ve kök hücre bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla “Kök Hücre ve Kan Bağışı” konulu seminer düzenlendi.
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Neşe ATAMAN BOR’un koordinatörlüğünde Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz Topluluğu tarafından rektörlük konferans salonunda düzenlenen seminere Hakkari Üniversitesi akademik-idari personelleri ve öğrencileri katıldı.

Doğu Anadolu Kan Merkezi Kök Hücre Bağışçı Kazanım Uzmanı Mustafa ÜNVER’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde; kök hücre donöründe aranan şartlar, bağış süreci ve kan bağışı” gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Seminer soru cevap bölümünün ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Sait TAYLAN'ın  Uzman Mustafa ÜNVER'e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Seminerin ardından Hakkari Üniversitesi Rektörlük binasında kurulan stantlarda öğrenci ve personeller kan bağışında bulundu.

Hakkari Üniversitesi Rektörlük konferans salonu ve fakülte dersliklerinde kurulan “Kök Hücre Bağış Merkezi”  stantlarında bağış yapmak isteyenlere konu ile ilgili detaylı bilgi verilmektedir.