Hakkari Üniversitesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

30 Eylül 2019
Hakkari Üniversitesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı oryantasyon programı gerçekleştirildi.
Hakkari Üniversitesi rektörlük konferans salonunda üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” gerçekleştirildi.

Gerçekleşen oryantasyon programları ile öğrencilere, Hakkari Üniversitesinin eğitim-öğretim faaliyetleri ile kayıt ve sınav dönemleri, kayıt dondurma ve kayıt yenileme işlemleri, azami öğrenim süreleri, öğrenci danışmanlığı, ders alma-bırakma, derslere devam, sınavlar ve değerlendirme, mazeret sınavları, öğrenci yemek bursu, öğrenci toplulukları, kısmi zamanlı çalışma imkânı, öğrenci toplulukları, uzaktan eğitim sistemi, kablosuz internete bağlanma, Öğrenci Bilgi Sistemi’ne giriş, Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programlarına başvuru süreci ve değişim anlaşmalarının bulunduğu ülkeler,Hakkari ve ilçelerinin tanıtımı ile ilgili gerekli bilgiler aktarıldı.

3 gün süren oryantasyon programı, şiir dinletisi ve Rengi Hakkari Sanat Topluluğu tarafından verilen konserden sonra uçurulan dilek balonnlarıyla sona erdi.