Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Beştepe’de Düzenlenen 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı

20 Eylül 2019
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ve Hakkari Üniversitesi Akademisyenleri "2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni"ne Katıldı.
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleri ve YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’ın katılımlarıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen "2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni"ne katıldı. Açılış töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’e, Hakkari Üniversitesi akademisyenleri eşlik etti.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı "2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni"nde Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası tarafından yapılan müzik dinletisinin ardından Türk Yükseköğretim’ini anlatan bir video gösterimi gerçekleştirildi. Akademik açılış töreninde Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN birer konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, “YÖK 2019 Üstün Başarı Ödülleri” kapsamında bireysel ve kurumsal kategorilerde ödülleri sahiplerine verdi. Açılış programı; YÖK 100/2000 Doktora Projesi, YÖK TEBİP Projesi ve farklı üniversiteleri temsilen törene katılan öğrenciler tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a çiçek takdim edilmesiyle son buldu.