30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci Yıl Dönümü Kutlandı

30 Ağustos 2019
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlama törenine katıldı.
Çelenklerin Atatürk Anıtına sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından Hakkari Valisi  İdris AKBIYIK, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ile Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Komando Albay Ahmet AŞIK valilik makamında tebrikleri kabul ettiler.

Hakkari Valiliği önünde düzenlenen törene; Hakkari Valisi İdris AKBIYIK, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Komando Albay Ahmet AŞIK, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet ÇINAR, Baro Başkanı Zeydin KAYA, Vali Yardımcısı İdris KOÇ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri ÖZTÜRK, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, kurum amirleri, siyasî parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.