Hakkari Üniversitesi Özel Yetenek Sınavlarına Yoğun İlgi

23 Ağustos 2019
Hakkari Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Resim-İş Öğretmenliği Programlarına öğrenci kabulü için 19.08.2019-22.08.2019 tarihleri arasında özel yetenek sınavları yapıldı.
Hakkari Üniversitesinde yeni açılan bölümler olan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Resim-İş Öğretmenliği programlarının yetenek sınavları 19.08.2019-22.08.2019 tarihleri arasında yapıldı. İlk defa özel yetenek sınavı ile öğrenci alan Hakkari Üniversitesine öğrenciler ve veliler tarafından  yoğun ilgi gösterildi.

339 öğrencinin aday olduğu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programına 25'i erkek, 15'i kadın olmak üzere toplam 40 öğrenci alınacaktır.

Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen Resim-İş Öğretmenliği Programı özel yetenek sınavına 122 kişi başvuru yaparken 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında açılan programa 40 öğrenci alınacaktır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Resim İş Bölümü Öğretmenliği Programları Özel Yetenek Sınavlarında başarı sağlayarak kayıt yaptırmaya hak kazanan aday öğrencilerin listesi Hakkari Üniversitesi web sitesinde yayınlanacaktır.

Aday öğrenciler, sonuç listelerine Hakkari Üniversitesi web adresi www.hakkari.edu.tr üzerinden ulaşabilirler.