Kamu Baş Denetçisi (Ombudsman) Şeref MALKOÇ Hakkâri Üniversitesini Ziyaret Etti

30 Temmuz 2019
Kamu Baş denetçisi (Ombudsman) Şeref MALKOÇ ile beraberindeki heyet ve il protokolü, 29 Temmuz 2019 tarihinde Hakkari Üniversitesini ziyaret ettiler.
Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Kamu Baş denetçisi (Ombudsman) Şeref MALKOÇ ve beraberindeki heyeti Hakkâri Üniversitesi Rektörlük Makamında ağırladı.

Hakkâri Üniversitesi’nde yürütülen proje ve faaliyetler hakkında yapılan sohbetin ardından heyet, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ eşliğinde Rektörlük Binası’nı gezerek binanın tarihçesi hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Kamu Baş denetçisi (Ombudsman) Şeref MALKOÇ ve beraberindeki heyet ile Hakkâri Üniversitesi ziyareti ardından Rengi Hakkâri Sanat Topluluğu tarafından hazırlanan etkinliğe katıldılar.