Üniversitemizde 2019 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

21 Haziran 2019
Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yükseköğretim kurumlarının eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve yönetim sistemi süreçlerinin Kurumsal Dış Değerlendirme Ölçütleri kapsamında Dış Değerlendirme Takımı Üniversitemizi ziyaret etti.
Kurumsal Dış Değerlendirme; Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistem Koordinatörü Doç. Dr. Hakan GÜNDOĞMUŞ’un koordinatörlüğünde; 17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında Prof. Dr. Macid Fikret SUNER, Prof. Dr. Nezihe AYAS, Doç. Dr. Şafak GÜNDÜZ ve Kürşat TAŞTAN tarafından gerçekleştirildi.

Değerlendirme Takımı’nın kapanış toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ; Uzun zamandır üniversitemizde yapılan kalite çalışmalarının Kalite Yönetim Sistem Koordinatörlüğümüzce  değerlendirildiğini, tüm personelin göstermiş olduğu geniş katılımdan memnun olduğunu ve Kalite Yönetim Sisteminin amaç ve hedefleri doğrultusunda Üniversitemizi daha ileriye taşımak için gerekli tüm çalışmaların her zaman devam edeceğini belirterek, Üniversitemizi ziyaret eden Kurumsal Dış Değerlendirme Takımına teşekkür etti.

Kurumsal Dış Değerlendirme Takım Başkanı, taslak rapor sonrasında nihai raporun tamamlanması ile Kurumsal Geri Bildirim Raporunun(KGBR) YÖKAK tarafından kamuoyu ile paylaşılacağını bildirdi.