Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Değerlendirme Toplantısı

14 Haziran 2019
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda Üniversitemizin genel durumu ve Kalite Yönetim Sistemi hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ başta olmak üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ERSALI ile akademik-idari personellerimiz katıldı.

Değerlendirme toplantısında Üniversitemizin genel durumu ve Kalite Yönetim Sistemi hakkında değerlendirme yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ; Üniversitemizin kalkınmasından herkesin sorumlu olduğunu ve Üniversitemizin daha iyi bir konuma gelmesi için Kalite Yönetim Sistemi ile belirlenen hedeflere birlikte çalışarak ulaşabileceğini vurguladı. Üniversitemizin hem ulusal hem de uluslararası alanlarda çalışmalar yaptığını bununla beraber daha kaliteli bir eğitimin hangi yollarla kazanılacağı hakkında kapsamlı bir açıklama yaptı.

Ayrıca Üniversitemizde yapımı devam eden kampüs çalışmaları hakkında da ayrıntılı bilgi veren Rektörümüz; toplantıya katılan akademik ve idari personellerimize teşekkür etti.