Üniversitemizde Seminer

18 Mayıs 2019
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda “Günümüzdeki Rusya’nın Dış Politikası” ve “Bir Lider Olarak Mustafa ÇOKAY” konulu seminer düzenlendi.
Seminere; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal ASLAN, Genel Sekreterimiz Kerim AKAR, Üniversitemizin akademik-idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İlknur BİLGEN’in koordinatörlüğünde gerçekleşen seminer, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Erdoğan BADA’nın açılış konuşması ile başladı.

Seminerde Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asem NAUŞABAYEVA HEKİMOĞLU “Günümüzdeki Rusya’nın Dış Politikası”, Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Vecihi Sefa HEKİMOĞLU “Bir Lider Olarak Mustafa ÇOKAY” konulu bildirilerini sundular.

Seminer; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal ASLAN’ın konuşmacı olarak katılan Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asem NAUŞABAYEVA HEKİMOĞLU ile Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Vecihi Sefa HEKİMOĞLU’na çiçek takdimiyle sona erdi.