Rektörümüz İftar Yemeğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

14 Mayıs 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından fakülte derslikleri yemekhanesinde organize edilen iftar yemeğinde öğrencilerimizle bir araya geldi.
İftar yemeğine başta Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Genel Sekreterimiz Kerim Akar, akademik-idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

İftar yemeğinde öğrencilerimizle biraraya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş: “Değerli öğrencilerimiz; bütün dertlerinizi, eleştirilerinizi ve taleplerinizi bizlere ulaştırmanız bizler için önemlidir. Bizler sizlere destek olup sorunlarınıza çözüm bulmak için her zaman yanınızdayız. Sevgili öğrencilerim böyle mübarek bir günde sizlerle beraber olmak, sizlerle iftar açmak benim için çok güzel bir duygu. Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum.  Bir şeyi daha belirtmek isterim ki şu anda aramızda olan değerli Prof. Dr. Battal Aslan hocamız, sekiz-dokuz yıldır kurumumuzda sizler için bizlerle beraber hizmet vermektedir. Battal Hocamızı bu ay itibari ile uğurlayacağız. Bizlere hem idari hem de akademik olarak büyük katkıları olan hocamıza, sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum. Emeklilikten sonraki yaşamında hocamıza huzurlu, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum.” dedi.

Söz alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Dekanı V. Prof. Dr. Battal Aslan: “Sekiz yıldır Hakkari’deyim ve hayatımın en mutlu anlarını burada yaşadığımı belirtmek isterim. Saygı gösterdik, saygı gördük. İnsanları sevdik nacizane sevildiğimi de düşünüyorum. Siz değerli öğrencilerimden bir dileğim var, hepiniz de yetenekli halk çocuklarısınız. Yaşamınızdaki zorluklara rağmen kendinizi geliştirmeyi ve kaliteli birer birey olmak için sürekli çabalamanızı istiyorum. Bu duygularla başta Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’e ve huzurunda sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İftar yemeği,  çay ikramı ile son buldu.