Üniversitemizde “Hakkâri İli Kuşları” Adlı Seminer ve Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

10 Mayıs 2019
Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü öncülüğünde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Fakültesi Zooloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özdemir ADIZEL tarafından “Hakkâri İli Kuşları” adlı seminer ve fotoğraf sergisi düzenlendi.
Üniversitemiz Konferans Salonunda düzenlenen seminer ve fotoğraf sergisine; Vali Yardımcısı Aziz GÖLBAŞI, Hakkâri Belediye Başkanı Cihan KARAMAN, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Metin GEYİKTEPE, Orman ve Su İşleri Müdürü Necmettin YILMAZ, Orman İşletme Müdür V. Basri MUTLU, Genel Sekreterimiz Kerim AKAR, Üniversitemiz idari-akademik personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Özdemir ADIZEL; Hakkâri'de bulunan kuş türleri, bu kuşların özellikleri ve kuşların göç yolları hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Seminerin sonunda Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal ASLAN, katkılardan dolayı Prof. Dr. Özdemir ADIZEL'e ve Dr. Erkan AZİZOĞLU'na teşekkür belgesi takdim etti.

Program; Üniversitemiz fuaye alanında Hakkâri'de çekilen 60 adet kuş türü fotoğrafının bulunulduğu serginin gezilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.