Proje Döngüsü Yönetimi Ve Proje Hazırlama Eğitimi

09 Mayıs 2019
Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) işbirliğinde, Üniversitemiz İdari-akademik personellerine yönelik “Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Eğitimi” verildi.
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen eğitim; Kastamonu Valiliği’nde Proje Uzmanı olarak görev yapmakta olan Şenol KARABALTAOĞLU’nun katılımıyla gerçekleşti.

Beş gün süren eğitimde Üniversitemiz İdari-akademik personellerine; proje döngüsü yönetimi, sorun analizi, hedef analizi, paydaş ve strateji analizi, mantıksal çerçeve matrisi hazırlanması, faaliyet planlaması ve bütçeleme, Fikir aşamasından itibaren bir projenin nasıl hazırlanacağı, hazırlanmasında ve başvuru süreçlerinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Eğitimin son günü yapılan sözlü ve yazılı değerlendirmenin ardından, sertifika takdimi ile eğitim tamamlandı.