HakkarİzmiR Adlı Fotoğraf Sergisi Açıldı

03 Mayıs 2019
Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih YELMEN Hakkâri’deki ikinci kişisel fotoğraf sergisini açtı.
Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Güzel Sanatlar Galerisi’nde HakkarİzmiR adlı fotoğraf sergisinin açılışını, Valimiz İdris AKBIYIK ile Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ gerçekleştirdi. Hakkâri ve İzmir’de çekilmiş 303 adet mini fotoğraftan oluşan serginin gezilmesinin ardından Valimiz ve Rektörümüz çalışmalarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih YELMEN’i tebrik ettiler. Yoğun ilginin gösterildiği serginin açılışına çok sayıda kurum amiri, akademisyen ve öğrencilerimiz katıldı.

Sergi, 9 Mayıs 2019 Perşembe gününe kadar Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Güzel Sanatlar Galerisi’nde devam edecektir.