Turnuvalarda Dereceye Giren Öğrencilerimize Ödülleri Verildi

03 Mayıs 2019
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Futbol, Voleybol, Satranç ve Masa Tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Üniversitemiz Rektörlük Fuayene alanında düzenlenen törenle, büyük çekişmeye sahne olan müsabakaların sonunda dereceye giren öğrencilerimize; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Vali Yardımcısı Mustafa PALA, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali BEYHAN, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ramazan ÖZDEMİR ve Öğretim Görevlisi Emin YILDIRIM tarafından ödülleri verilerek başarılarının devam etmesi dileklerinde bulundular.