Tanıtım ve Kariyer Günleri II Sona Erdi

26 Nisan 2019
Yoğun ilginin gösterildiği Üniversitemiz Tanıtım ve Kariyer Günleri II Fuarı sona erdi.
Üniversitemizin akademisyen ve öğrencilerinden oluşan bir ekip, Hakkâri’nin Çukurca ilçesi ile Hakkâri Merkezde lise son sınıf öğrencilerinin sınav öncesi motivasyonunu arttırmak ve Üniversitemizin tanıtımını yapmak amacıyla stantlar kurdular.

Üniversitemiz konferans salonunda 4 gün süren program, lise öğrencileri ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Stantları dolaşan öğrencilerle yakından ilgilenen akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz; meslekler ve bölümler hakkında öğrencileri bilgilendirdikten sonra Üniversitemizdeki bölümler ve bölümlerde yürütülen faaliyetler, Erasmus, Farabi, Mevlâna programları ve sosyal-kültürel aktiviteler hakkında detaylı bilgiler vererek öğrencilerden gelen soruları tek tek cevapladılar.

Hakkâri'deki Fuarımız; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa BALIK ve Hakkâri İl Emniyet Müdürümüz S.Suvat DİLBEROĞLU tarafından ziyaret edildi.