Tanıtım ve Kariyer Günler II Kapsamından Söyleyişi Programı Düzenlendi

25 Nisan 2019
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu tarafından Tanıtım ve Kariyer Günleri II etkinlikleri kapsamında söyleyişi programı düzenlendi.
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen söyleyişi programına; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hikmet YAŞAR, Hakkârili iş adamı Ahmet ŞEN, Üniversitemiz idari-akademik personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Böyle bir etkinlikte öğrencilerimizle bir arada olmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, öğrencilerimize iş hayatlarında başarılı olmuş kişilerin kazandıkları deneyimlerden yararlanmaları gerektiğini dile getirerek katılımından dolayı Hakkârili iş adamı Ahmet ŞEN’e teşekkür etti.

Hakkârili iş adamı Ahmet ŞEN, öğrencilerimize kendi yaşam ve başarı hikâyesinden örnekler vererek öğrencilerimize iş hayatlarında nasıl başarılı olabileceklerini ve neler yapmaları gerektiği hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Söyleyişi programı, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hikmet YAŞAR tarafından Hakkârili iş adamı Ahmet ŞEN’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.