Üniversitemiz Öğretim Görevlileri Derecik’te Öğrencilerle Buluştu

13 Nisan 2019
Üniversitemiz, Hakkari´nin Derecik ilçesinde “Tanıtım ve Kariyer Günleri II” kapsamında öğrencilerle buluştu.
Derecik İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluşan Üniversitemiz akademisyenleri, öğrencilerin mutlu bakışları arasında Üniversitenin insan hayatına kazandırdıklarını ve Üniversitemizi anlattılar.

Derecik İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen öğretim elemanlarımız, öğrencilere hangi bölümleri ve hangi mesleği seçmek istedikleri sorarak gelen cevaplarla meslekler ve bölümler hakkında değerlendirmeler yaptılar. Öğrencilere, Üniversitemizi anlatan ve bölümlerin tanıtımının, puanlarının ve kontenjanlarının yer aldığı broşürler dağıtıldı.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen ekibimiz; Derecik ilçemize ilk defa gelmenin ve buradaki öğrencilerin azimli duruşlarını görmenin mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirip  Derecik Milli Eğitim Müdürüne, Şube Müdürlerine ve Derecik İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü ile öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Derecik programı öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.