Üniversitemizde KÜSİ ile KÜSİP Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

29 Mart 2019
Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP) tarafından “BAP ve KÜSİP” bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’in yanı sıra Üniversitemiz akademik ve idari personelleri katıldı.

Bilgilendirme toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’in konuşmasıyla başladı.Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ konuşmalarında bilimsel projelerin önemine değindikten sonra bilimsel projelere her zaman destek olduklarını bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet KARABAŞ’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, Bilimsel Araştırma Projeleri  hakkında bilgi verildi.

Bilgilendirme toplantısı; Üniversitemiz Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Halil GÖR tarafından “KÜSİ” portalının tanıtım sunumu ile sona erdi.