Kısa Film Etkinliği Sona Erdi

28 Mart 2019
Üniversitemiz tarafından hazırlanan “Kısaca Hakkâri Kısa Film Günleri” adlı etkinlik sona erdi.
26-27 Mart 2019 tarihleri arasında Üniversitemizin akademik personelleri Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih YELMEN, Öğr. Gör Murat ADIYAMAN ve Öğr. Gör. Taner AYDOĞAN tarafından “Kısaca Hakkâri Kısa Film Günleri” adlı etkinlik düzenlendi. İki gün süren etkinlik boyunca Üniversitemiz katkılarıyla hazırlanan “Görürsen Her Yer Güzel (Doğa Sporları)” tanıtım filmi, “Dedemin Masalları” ve “Karınca Kararınca” kısa filmlerinin yanı sıra kurmaca, belgesel ve animasyon kategorisinde 24 tane kısa filmin gösterimi yapıldı. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliğin sona ermesinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ; çekimi Hakkari’de gerçekleştirilen “Dedemin Masalları” ve “Karınca Kararınca” kısa filmlerinin yönetmenleri ve yapım ekibiyle bir araya geldi.

Rektörümüz; yaptıkları çalışmalardan dolayı emeği geçenleri kutlayarak bu gibi çalışmalarda kendilerine her zaman destek olacaklarını dile getirdi. Ardından yönetmenlere ve yapım ekibine teşekkür belgelerini takdim eden Rektörümüz, kendilerine başarılar diledi.