Üniversitemizde İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Eğitimi Düzelendi

23 Mart 2019
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kamu İç Kontrol Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezen ÖZÇELİK koordinatörlüğünde Üniversitemiz personellerine İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Eğitimi verildi.
Üniversitemizin idari ve akademik personeline yönelik düzenlenen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Genel Sekreterimiz Kerim AKAR, Üniversitemiz idari ve akademik personelleri katıldı.

Eğitim başlamadan önce konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, konuşmasında Üniversitemizin hedeflerine değinerek bu hedeflere ulaşılırken en önemli basamaklardan birinin iç kontrol olduğunu belirtti. Kurumumuzda çalışan bütün personellerin bir aile gibi davranması gerektiğini dile getiren Rektörümüz, bundan herkesin sorumlu olduğunu ve Üniversitemizin daha iyi bir konuma gelmesi için belirlenen hedeflere birlikte çalışarak ulaşabileceğimizi vurguladı.

Strateji Daire Başkanı Senar HATİM açılış konuşmasını yaptıktan sonra Arş. Gör. Burak ÖKDE tarafından “İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol” eğitimi verildi.

Soru cevap şeklinde devam eden program verilen kokteyl ile son buldu.