Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi

27 Şubat 2019
Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi verildi.
Üniversitemiz rektörlük konferans salonunda gerçekleşen proje eğitimine; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA, Hakkari İl Proje Koordinasyon Merkezi Uzmanı Musa Tarık TEKİN, Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan AĞIL ve akademik-idari personellerimiz katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA’nın açılış konuşması ile gerçekleşen eğitim, Hakkari İl Proje Koordinasyon Merkezi Uzmanı Musa Tarık TEKİN’in proje eğitimi ile devam etti.

Hakkari İl Proje Koordinasyon Merkezi Uzmanı Musa Tarık TEKİN, “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi konulu konuşmasında; İlimizin ekonomik, sosyal, sportif, eğitsel, kültürel vb. bütün yönlerden geliştirilmesi için başta Avrupa Birliği, DAKA, DAP, SODES, Bakanlıklar olmak üzere bütün ulusal ve uluslararası kuruluşların proje ve hibe çağrılarını takip ederek, bu kuruluşlarla nasıl ilişki kurulacağını, İlimiz genelindeki kurumların hazırladıkları projelerin nasıl hazırlanması gerektiğini, hangi koşullarda projelerin kabul görüp ve göremeyeceğini, projelerin amacı, uygulanacağı yer, süresi, yöntemi gibi konuları ele alarak proje hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususların neler olduğunu aktardı.

Soru cevap şeklinde devam eden proje eğitimi verilen kokteyl ile son buldu.