İlimiz Rehberlik Öğretmenleri İle Kahvaltı

21 Şubat 2019
Üniversitemiz tarafından ikincisi düzenlenecek olan “Tanıtım ve Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli okullarda görev yapan rehber öğretmenlerle kahvaltıda bir araya gelindi.
Üniversitemiz lokalinde verilen kahvaltıya; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA, Genel Sekreterimiz Kerim AKAR, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bilal KÜRÜM, Sait EDİŞ, Selahattin YÜZGEÇ, Hakkâri Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Necip KIZILKAYA, rehber öğretmenler ile Üniversitemiz akademik ve idari personelleri katıldı.

Bir araya gelmiş olmanın verdiği memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA konuşmasına şu şekilde devam etti: “Üniversitemizde görev yapan öğretim elemanlarımızla, İlimiz ve ilçelerimizdeki öğrencilere destek olmak ve buna bağlı olarak bölgemiz öğrencilerine ve ailelerine katkı sağlamak hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Biz Üniversite olarak ekstra bilgilere ihtiyaç duyduğunuz takdirde her zaman için buradayız, gerekli yardımı vermeye de hazırız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

Hakkâri İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal KÜRÜM ise: “Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Hakkâri Üniversitesi’nin tanıtımının ilk ayağı olarak bu kahvaltıda bir araya gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki haftalardan itibaren İlimiz merkezinde bulunan 1473 son sınıf öğrencilerimizi tek tek Üniversitemizi gezdireceğiz, ardından ilçelerde bulunan 3770 öğrencimize de aynı şekilde Üniversitemizi tanıtacağız. Siz değerli öğretim elemanlarımız ve değerli rehber öğretmen arkadaşlarımız sayesinde bu tanıtımları yapacağız. Türkiye’nin 81 ilinde üniversitelerimiz mevcuttur. Öğrencilerimizi yönlendirebileceğimiz bölümler mevcut olduğu Üniversitemizi de sizler sayesinde tanıtarak öğrencilerimize en iyi şekilde rehberlik etmeye çalışacağız.” diyerek sözlerine son verdi.

Verilen kahvaltının ardından, Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Ferhat DEMİR Üniversitemiz Rektörlük hizmet binasının konferans salonunda Üniversitemizi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.