Rektörümüz Dijital Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısına Katıldı

20 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Dijital Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı”na katıldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Dr. Fuat OKTAY’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi” tanıtım toplantısına YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Ağrı Valisi Süleyman ELBAN, il protokolü, YÖK yetkilileri, projede bulunan pilot üniversitelerin rektörleri, bölgedeki üniversite rektörleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Toplantının ardından projenin ilk olarak doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinden seçilen sekiz pilot üniversitede uygulanmasını içeren protokoller, ilgili üniversite rektörleri tarafından imzalandı.