Rektörümüz Kitap Okuma Etkinliğine Katıldı

09 Şubat 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, ´´Bir Kitap Bir İnsan´´ kampanyası kapsamında düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılarak öğrenci ve vatandaşlarla birlikte kitap okudu.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı İl Halk Kütüphanesinde gerçekleşen kitap okuma etkinliğine; Valimiz İdris Akbıyık, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Vali Yardımcısı Mustafa PALA, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU ile kurum amirleri katıldı. Etkinlik sırasında Valimiz İdris Akbıyık, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ve beraberindeki protokol üyeleri, etkinlikteki öğrenci ve vatandaşlarla birlikte kitap okudu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, öğrencilere kitap okumanın insana kazandırdığı faydalara değindikten sonra öğrencilere kitap okumaktan vazgeçmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.