Üniversitemiz, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) “İran Masası” Toplantısına Katıldı

31 Ocak 2019
Üniversitemiz akademik ve idari personelleri Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA)’nın YKF SPO faaliyetleri kapsamında düzenlenen “İran Masası” toplantısına katıldı.
Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hakkâri Yatırım Destek Ofisi toplantı salonunda gerçekleşen “İran Masası” toplantısında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), İran ile ilişkileri artırmak ve iş birliğini geliştirmek için verilerle İran’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yapısını anlattı.

Toplantıda, Üniversitemiz ile İran’da bulunan Üniversiteler arasında yapılması planlanan protokoller ve Üniversitemizi İran’da tanıtmak amacıyla bilgi alış-verişinde bulunuldu.