Üniversitemiz Ev Sahipliğinde ´TAMP Masabaşı´ Tatbikatı Gerçekleştirildi

14 Aralık 2018
Hakkâri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında "TAMP Masabaşı" tatbikatı gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tatbikat programına Valimiz İdris AKBIYIK, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Vali Yardımcıları Mustafa PALA ve İdris KOÇ, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz ÖZTÜRK, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal GÜR, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Özgür BOSTANCI ile kurum amirleri ve personelleri katıldı.

Hakkâri’de afet ve acil durumlara ilişkin müdahale çalışmalarında görev alacak hizmet gruplarının görev, yetki ve sorumluluklarını tanımlamak amacıyla Hakkâri’de meydana gelebilecek 7 şiddetindeki bir depremin tatbikatı senaryosunda belirtilen olayların akışına göre kriz masası oluşturularak görevler yerine getirildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Özgür BOSTANCI, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’e ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Masabaşı tatbikatı programı verilen kokteyl ile sona erdi.