Üniversitemiz Öğretim Görevlileri Lise Son Sınıf Öğrencilerinin Kariyer Günlerine Konuk Oldular

06 Aralık 2018
Üniversitemiz Öğretim Görevlileri, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesinin düzenlediği “Kariyer Günleri” adlı programa katıldı.
Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Burcu Keleş Dalmaz ile Öğretim Görevlisi Ferhat Demir, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile bir araya geldiler.

Üniversitemiz Öğretim Görevlileri, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminerde lise öğrencilerine, Üniversitemizde tercih edebilecekleri bölümler, iş imkânları, kariyer planlaması, meslek seçimi, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar, üniversitedeki sosyal yaşam gibi konularda detaylı bilgi verdiler.

Soru cevap şeklinde devam eden seminer çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.