Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat Üniversitemizi Ziyaret Etti

14 Kasım 2018
Elazığ Orman Bölge Müdürü ile Hakkâri Orman İşletme Müdürü ve personelleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’i makamında ziyaret ettiler.
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Genel Sekreterimiz Kerim Akar ve Hakkâri Orman İşletme Müdürü Dr. Basri Mutlu, Üniversitemizin Kampüs ve Rektörlük Hizmet Binası çevresinde başlatılan ağaçlandırma çalışmalarını incelediler.

Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat; Üniversitemizde ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra erozyon ve iyileştirme çalışmalarının da hayata geçirileceğini belirterek yeşille bir bütün olmak için böyle çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ile yaptığı hoş sohbetin ardından Rektörlüğümüzden ayrıldı.