Üniversitemizde Sedir Ağaçları Dikildi

13 Kasım 2018
Üniversitemiz Rektörlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü (Hakkari Orman İşletme Müdürlüğü)´nün işbirliğiyle hazırlanan üniversite kampüs alanının ağaçlandırılmasına ait protokol kapsamında, Üniversitemiz Sosyal Tesisler binasının çevresi ağaçlandırıldı.
Hakkâri Orman İşletme Müdürü Dr. Basri Mutlu ve Hakkâri Orman İşletme Müdürlüğü personelleri, Üniversitemiz idari/akademik personelleri ve öğrencilerimiz tarafından Merzan Mahallesinde bulunan Üniversitemiz Sosyal Tesisler binasının çevresine 3000 iğne yapraklı sedir ağacı dikildi.

Ağaçların dikimi sırasında keyifli anlar geçiren personellerimiz ve öğrencilerimiz doğanın korunmasının öneminin farkında olduklarını ve doğanın korunup güzelleşmesi için ellerinden gelecek her şeye hazır olduklarını belirttiler.