29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ekim 2018
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal ASLAN Cumhuriyetimizin ilanının 95. yılı münasebetiyle düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programına” katıldı.
Valimiz Cüneyit Orhan TOPRAK ve protokol üyelerinin tebrikleri kabul etmesi ile başlayan kutlamalar daha sonra Merzan Şehir Stadyumunda devam etti.

Kutlamalara; İlimiz Valisi Cüneyit Orhan TOPRAK,  eşleri Dr. Funda TOPRAK, Üniversitemizden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Battal ASLAN, Yüksekova 3’ncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin TOKEL, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer ALPER, Belediye Başkan Vekili Cüneyt EPCİM, Başsavcı Mustafa BALIK, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz ÖZTÜRK, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile günün anlam ve önemi belirten konuşmaların ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.

Program öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları gösterisi, değişik dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve resmi geçit töreni ile sona erdi.