Üniversitemizde Oryantasyon ve Akademik Açılış Programları Düzenlendi

12 Ekim 2018
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi, Çölemerik Meslek Yüksekokulu ve Yüksekova Meslek Yüksekokulu 2018- 2019 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında akademik açılış ve oryantasyon programları düzenledi.
Gerçekleştirilen oryantasyon programlarında öğrencilerimize Üniversitemizin idari ve akademik yapısı anlatıldıktan sonra öğrencilerin, okula ve çevreye uyum sağlamaları için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Üniversitemizdeki toplulukları ve toplulukların sorumluluklarını öğrenen öğrencilerimiz, Üniversitemiz öğretim görevlileri ile bu organizasyonda bir araya gelerek alanlarıyla ilgili daha ayrıntılı bilgiler edindiler.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Saim Gündoğan, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güven Gök ve Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Hikmet Yaşar öncülüğünde yapılan programlara Üniversitemiz idari-akademik personelleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Programlar Hakkari Belediyesi Reng-i Hakkari Erbane Grubununun yaptığı müzik ve yaratıcı drama etkinlikleri ile son buldu.