Üniversitemizde “Girişimcilik ve İşletme Yönetimi” Katılım Belgeleri Verildi

12 Ekim 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’ in katılımıyla Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen törende “Girişimcilik ve İşletme Yönetimi” dersini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.
Programa; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan BADA, Hakkâri KOSGEB İl Temsilcisi Uzman Yardımcı Rıza ÖKDEMİR, Sağlık Hizmetleri Meslek Hizmetleri Yüksekokulu M. Sait TAYLAN, Öğretim Görevlisi Serdar ÖZDİNÇ ve öğrencilerimiz katıldı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığıyla 05.02.2018 – 08.06.2018 tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleştirilen “Girişimcilik ve İşletme Yönetimi” dersini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ belgelerini vererek başarılarının devamını diledi.