Rehber Öğretmenler, Üniversitemizde Ağırlandı

15 Eylül 2018
Hakkâri Merkezde görev yapan rehber öğretmenler, Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Dekan Yardımcılarımız ve Öğretim Görevlilerimizle bir araya geldiler.
“Tercih Günleri” etkinliği kapsamında devam eden programlarımız Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli okullarda görev yapan rehber öğretmenlerle yapılan toplantıyla devam etti. Toplantıda, akademisyenlerimiz tarafından öğrencilerin üniversitemizde tercih edebilecekleri bölümler, iş imkânları ve üniversitemizdeki sosyal yaşam hakkında bilgiler verildi. Ayrıca gençlerimizin sadece tercihler hakkında değil üniversiteler, üniversitelerdeki yaşam ve üniversitenin öğrenciye kattıkları hakkında bilinçlendirilmesi konusunda rehberlik öğretmenleri ile koordineli bir şekilde çalışmalar yapılması üzerinde duruldu. Toplantıda; öğrencilerin 2018 yılı ek kontenjanların yanı sıra puan durumları gibi konulara da değinildi.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantının ardından Rehber Öğretmenlerle Çölemerik Meslek Yüksekokulu ve laboratuarları gezildi.