12 Üniversite Rektörü, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde Bir Araya Geldi

15 Ağustos 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ,12 Üniversite Rektörü’nün bir araya geldiği Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ndeki toplantıya katıldı.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. İbrahim Zeybek, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı katıldı.

12 Üniversite Rektörünün katıldığı toplantıda üniversiteler arasında iş birliğinin önemi, üniversitelerin bulundukları şehirlere katkıları ve üniversitelerin birlikte çalışarak ülkeye katacakları değerler üzerinde duruldu. Toplantı sırasında Rektörler tarafından ABD yönetimi ve Başkanı Trump'ı kınama açıklaması yapıldı.