Rektörümüz 18. Üniversiteler Arası İş Birliği Programı Toplantısına Katıldı

06 Temmuz 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 18.’si düzenlenen “Üniversiteler Arası İş Birliği Programı (ÜNİP)” toplantısına katıldı.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Nevşehir Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile ÜNİP’e üye Üniversitelerin Rektör Yardımcıları ve ÜNİP temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Üniversitelerin birbirlerini tanımaları, iş birliği yapmalarının önemi ve ÜNİP’in de bu iş birliklerini artırabileceği konularına dikkat çekildi.