Rektörümüz İftar Yemeğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

25 Mayıs 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, öğrencilerimiz ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından fakülte derslikleri yemekhanesinde organize edilen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Eşi Melike Pakiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Genel Sekreterimiz Kerim Akar ve öğrencilerimiz katıldı.

Verilen iftar yemeğinde bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş: “Sevgili öğrenci kardeşlerim böyle mübarek bir günde sizlerle beraber olmak, sizlerle ifrat açmak benim için çok güzel bir duygu. Hepiniz hoş geldiniz. Sınavlarınız bitmek üzere önünüzde uzun bir yaz tatili var. Tatilinizi çok güzel geçirmenizi diliyorum. Allah muvaffak etsin ama yazın sadece dinlenme ile geçirmeyin. Yarım bıraktığınız konular olabilir, hobileriniz olabilir ya da çalışmak istediğiniz konular olabilir. Bir şekilde hem tatil yaparak hem de o eksik kaldığınızı düşündüğünüz konuları tamamlayarak güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum. Mezun olan öğrenci kardeşlerimize de hayat boyu muvaffakiyetler diliyorum. Arkadaşlar öğrencilik bitti ama hayat devam ediyor. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun.” dedi.