Rektörümüz Akademik ve İdari Personellerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

24 Mayıs 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Çölemerik Meslek Yüksekokulu yemekhanesinde organize edilen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Eşi Melike Pakiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Genel Sekreterimiz Kerim Akar, akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, iftar yemeğinde “ Akademik/ idari personellerimiz ve aileleri ile olmaktan idare olarak çok mutlu olduğumuzu öncelikle ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İnşallah Rabbim hep mutlu bir şekilde, böyle güzel günlerde bir araya gelmeyi bize nasip eder. Kurum olarak akademik/idari personelimizle, öğrencilerimiz ile kocaman bir aileyiz. Bu hissi hep beraber uyandırabilirsek yani bu düşünceyi sahiplenebilirsek kurum olarak çok kısa sürede başarılı olabileceğimize inancım tamdır. Davetimize icabet eden bütün personellerimize, ailelerine ve bu yemekte emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.