Tanıtım ve Kariyer Günlerinde Emeği Geçen Öğrencilerimize İftar Yemeği Verildi

23 Mayıs 2018
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, “Üniversitemiz Tanıtım ve Kariyer Günlerine” katkı sağlayan akademik – idari personellerimiz ve öğrencilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi.
İftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Eşi Melike Pakiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Genel Sekreterimiz Kerim Akar, öğretim üyelerimiz, akademik - idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve Üniversitemiz Masa Tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz katıldı.

İftar yemeğinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz Tanıtım ve Kariyer Günlerine katkı sağlayan akademik - idari personellerimize ve  öğrencilerimize katılım belgelerini verirken Masa Tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize de ödüllerini ve kupalarını verdi.