Çukurca’ya Farklı Bir Bakış Fotoğraf Sergisi

22 Mayıs 2018
Üniversitemizin Doğa Fotoğrafçılığı Topluluğu (HÜDOFOTO) tarafından “Çukurca’ya Farklı Bir Bakış” konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Hakkâri Belediyesi Hizmet binası önünde yapılan serginin açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş yaptı.

Sergide, Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Yusuf Dilbilir danışmanlığında Doğa Fotoğrafçıları Topluluğu üyeleri tarafından Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde çekilen fotoğraflar sergilendi.

Büyük bir İlgi ile açılan fotoğraf sergisine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Genel Sekreterimiz Kerim Akar, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Sait Taylan, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hikmet Yaşar, akademik -idari personellerimiz ve öğrenciler katıldı.