Veteranlar Basketbol Turnuvası Sona Erdi

16 Mayıs 2018
Hakkâri Belediyesi tarafından Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkâri İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen "Veteranlar Basketbol Turnuvası" final müsabakasıyla sona erdi.
21 Nisan 2018 tarihinde 12 takımdan 147 sporcunun katılımıyla başlayan turnuvada Üniversitemiz basketbol takımı üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakayı Vali Cüneyit Orhan TOPRAK, Belediye Başkan Vekili Cüneyt EPCİM, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi KORKMAZ, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel DURGUN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit GÜLDAL, Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkâri İl Temsilcisi Yakup AKTAŞ, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda sporsever izledi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakada rakiplerini yenen Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Basketbol Takımları bugün oynanan final müsabakasında karşı karşıya geldi. Emniyet Müdürlüğü Basketbol Takımını 53-43 yenen Milli Eğitim Müdürlüğü Basketbol Takımı turnuvanın şampiyonu olurken, Üniversitemiz basketbol takımı ve 23 Nisan Basketbol Takımı ise üçüncülüğü paylaştı.