Yüksekova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Düzenledi

05 Mayıs 2018
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni düzenledi.
Olimpiyat halı sahada gerçekleşen mezuniyet törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz Genel Sekreteri Kerim Akar, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Güven Gök, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Yemek ikramından sonra açılış konuşmalarıyla devam eden programda Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Güven Gök; Üniversitemizin kuruluşunun 10. yılına tekabül eden 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek öğrencilerimize emin ve kararlı adımlarla ilerleyip hedeflerine ulaşmalarını dilediğini belirttikten sonra mezuniyet törenine katkı sunan herkese teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, mezuniyet töreninde bir araya gelmiş olmanın verdiği mutluluğu belirterek “Sevgili öğrencilerimiz gideceğiniz yerlerde burada öğrendiğiniz bilgileri tecrübeyle çok daha ileriye taşıyıp ülkemize, memleketimize ve ailelerinize çok güzel hizmetlerde bulunabileceğinize kalben inanıyorum. Hakkâri Üniversitesi sizin eviniz. Üniversitemizdeki mekân problemlerimizi çok kısa sürede çözüp daha rahat edebileceğiniz, çok daha başarılı eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürebileceğimiz mekânları Hakkâri Üniversitesi'ne kazandırabileceğimizi söyleyebilirim. İstediğiniz zaman çok rahat bir şekilde bize ulaşabilirsiniz, bize uğrayabilirsiniz. Bizimle bağınızı koparmamanız bizi çok memnun edecektir. Sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerken bu güzel organizasyonda emeği geçen, bu programa katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Mezuniyet töreni, bölümlerinde derece alan öğrencilere belgeleri ve hediyeleri verildikten sonra  kep atma töreni ve canlı müzikle sona erdi.