Üniversitemizde “Bilgiyle Bilişmek” Konulu Konferans Düzenlendi

04 Mayıs 2018
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulunda "Hakkâri Üniversitesi´nde Bilgiyle Bilişmek" konulu konferans düzenlendi.
Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sağsan’ın katılımıyla gerçekleşen konferansa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz Genel Sekreteri Kerim Akar, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hikmet Yaşar, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sağsan, “Bilgi nedir? Bilgi hiyerarşisi, Bilgi türleri, Bireysel ve örgütsel düzeyde bilgi,  Öğren(e)meme” gibi konulara değinerek bilgiyle bilişmenin öneminden bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sağsan’a verdiği konferans için teşekkür ederek Üniversitemizde konferans ve sempozyumların daha sık gerçekleşeceğini belirtti.

Rektörlük makamında ağırlanan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sağsan’a hediyeler takdim edildi.