Ters Lalelere Merhaba Yürüyüşü

27 Nisan 2018
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından “Ters Lalelere Merhaba” sloganı kapsamında doğa yürüyüşü düzenledi.
Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Emin Yıldırım rehberliğinde öğrencilerimiz kentin güzellikleriyle buluşup ters laleyi doğal ortamında görme fırsatı buldular. Devrilen kaya vadisi ile Ore Şelalesine yapılan yürüyüşe 200 öğrencinin yanı sıra akademik personellerimiz de katıldı.

Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Emin Yıldırım: "Hakkâri Türkiye'nin en güzel coğrafyasına sahip illerinden biridir. Doğa sporlarından doğa yürüyüşüne, kayağından raftingine kadar bütün faaliyetler için inanılmaz bir bölge. Bu etkinlikler ile öğrencilerimizi doğayla buluşturmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Laleleri doğal ortamında görme fırsatı bulan öğrenciler, gezi sırasında çok eğlendiklerini belirterek böyle bir coğrafyaya ve bu coğrafyanın güzelliklerinden biri olan “Ters Lalelere” hayran kaldıklarını, bu güzellikleri yerinde görmenin verdiği heyecanı anlatıp hocalarımıza bu fırsatı sağladıkları için teşekkür ettiler.