Üniversitemiz Tanıtım ve Kariyer Günleri-1 Programımız Sona Erdi

20 Nisan 2018
Üniversitemiz, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Tanıtım ve Kariyer Günleri-1 programını gerçekleştirdi.
Üniversitemiz Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri ve öğrencilerimiz Şemdinli Kapalı Spor Salonunda kurulan stantlarda Şemdinli’de bulunan lise son sınıf öğrencilerine Üniversitemizi tanıtarak mevcut olan bölümlerimiz ve meslekler hakkında öğrencileri bilgilendirdiler.

Şemdinli kapalı spor salonunda yoğun ilgi ile gerçekleşen Tanıtım ve Kariyer Günleri-1 programımız sona erdi.

Tanıtım ve kariyer günleri programımız boyunca bize destek olan başta İl Emniyet Müdürümüz Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Veysel Durgun olmak üzere İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Turgut’a, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu ve ekiplerine, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’ya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabah Saklı ’ya, Şemdinli İlçe Emniyet Müdürü Metin Kanyer ve ekiplerine, Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü Senar Yüce’ye ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulmecit Eren’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.