2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Kesin Kayıt İlanı

Yayınlama Tarihi: 23 Ağustos 2022 - 11.27
2022-2023 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Değerlendirme Sonuçları yayınlanmıştır. Bölümlere göre kontenjanların belirlenmesi Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından temin edilen bilgi doğrultusunda, branş öğretmenleri başına düşen öğrenci sayısı dikkate alınarak belirlenmiştir.
Ayrıca bazı bölümlere yapılan başvuru sayısı daha önceki duyuruda belirtildiği üzere yeterli olmadığından ilgili bölümler için pedagojik formasyon grubu açılmamıştır.
Diğer yandan başvuru sayısı (kesin kayıt yaptıran) branş bazında 6’nın ve toplamda 50’nin altında kalması durumunda formasyon programı açılmayacaktır.
Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 2 Eylül 2022 mesai bitimine (16:30) kadar, formasyon programının birinci taksitinin (2.505,00 TL) ödendiğine dair dekont ile birlikte Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeleri Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri'ne eksiksiz teslim etmeleri gerekmektedir. Yedek kayıtlar için ayrıca duyuru yapılacaktır.
Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
1) Başvuru formunun imzalı çıktısı,
2) Mezuniyet belgesi ya da diploma (kendi üniversitesi ya da ilgili kurumlarca tasdikli sureti veya kare kodlu e-devlet çıktısı),
3) Onaylı transkript (aslı veya kendi üniversitesi ya da ilgili kurumlarca tasdikli sureti)
4) Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla),
5) Bir (2) adet vesikalık fotoğraf (arkasına adı soyadı ve T.C. kimlik numarası yazılmalı),
6) Sertifika Programı 1. Taksit (2505 TL) ödeme dekontu,
7) Başvuru evrakları şeffaf dosya içinde teslim edilmelidir.
Banka Hesap Numarası:
IBAN: TR 0400 0120 0938 2000 0500 02 21
Eğitim Fakültesi D.S.İ. hesabı
Ödemeler dekont üzerinde öğrencinin T.C. kimlik numarası, adı, soyadı olacak şekilde yatırılmalıdır.
Kesin kayıt işlemlerinden sonra herhangi bir nedenle (yanlış yatırma, yanlış beyan vs.) ücret iadesi KESİNLİKLE yapılmayacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Değerlendirme Sonuçları

İlgili Dokümanlar